LALI LEBUKOTT AZ ÁLRAVATALLAL

RTLKlub.hu | 2013. május 24., péntek| Napló

A nem pont érett ötleteiről híres Lali, utolsó elkeseredésében elhiteti barátaival, hogy szeretett görényei meghaltak, csak azért, hogy a széthullóban lévő csapat újra együtt legyen a kisállatok búcsúztatásán.


Lalinak rossz híre van a lakótársai számára. Jessica és Kimberly, a két vadászgörény meghalt. Lali gyászceremóniát akar rendezni a számukra az összes régi és új lakótársa részvételével. Gábor rájön, hogy az egész történet csak kitaláció, és Lali így akarja összehozni a régi bandát. Ennek ellenére nem árulja el Lalit, hanem próbál segíteni neki. Közösen egybetrombitálják a volt lakótársakat, a baj csak az, hogy a vadászgörények elszöknek, és az egyikük megjelenik a temetés közepén.

Mialatt Joe megpróbálja kiismerni magát az első reggel a nyaralóban, Regina egyfolytában azzal próbálkozik – sikertelenül –, hogy elérje Diát, és ezzel megbántja Joe-t. Regina megpróbálja növekvő nyugtalanságát elnyomni, és Anikótól kér tanácsot. Anikó intelme ellenére Regina elmegy Diához, ahol azonban újra csak kiakad, mert Dia aznapra már megbeszélt valakivel egy találkozót. Reginán úrrá lesz a féltékenység, és meglesi Diát, aki egy barátnőjével találkozik. Amikor Regina kérdőre vonja Diát, mert azt gondolja, hogy Diának viszonya van a másik nővel, szégyenkezve kell tudomásul vennie, hogy Dia azért találkozott a másik lánnyal, mert éppen neki akart egy meglepetés kirándulást szervezni.

Marci megint összeveszik Carlos-szal, amikor rajtakapja Carlos-t, hogy meglesi Anikót a fürdőszobában. Marcit nagyon frusztrálja a jelenlegi élethelyzete, de Anikó végül el tudja érni, hogy előre tekintsen, és végre kezdjen el újra élni. A lány a kezébe nyomja a festékes flakonjait, Marci pedig valóban elkezd újra festeni. Marci ebből új erőt merít, és este még Joe-val is sikerül beszélnie. Ezzel megtörténik az első közeledés közte és Joe között.

Rita és Kristóf előző napi csókja után a lakók Rita ellen fordulnak, nem tetszik nekik, hogy miatta nem tudták kitenni az albérletből Kristófot. Mindenki lemond Ritáról, még Regina is megszakítja vele a barátságot.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)