PUCÉR ÁMOKFUTÁSÁVAL A FÓKUSZBA KERÜLT LALI

RTLKlub.hu | 2013. november 15., péntek| Napló

Sehogy sem bírta elérni Lali a menedzsert, így pedig esélye sincs, hogy sztárrá váljon. De mi történne, ha meztelenül szaladna Budapest legforgalmasabb utcájában? Az biztos, hogy minden tekintet rá szegeződne, így Lali be is vállalta az őrült ötletet!

Az előző éjszakai csók után Marci reggel elmegy Szandihoz, hogy kérdőre vonja Ritát. A lány közli Marcival, hogy szerinte vannak érzései a fiúnak is iránta, amit Marci nem akar bevallani, így elmenekül az üzletbe. Ott aztán megint összekap telefonon Anikóval, aki újra meg akarja hosszabbítani a berlini tartózkodását. Rita fültanúja lesz a veszekedésnek, és közeledni akar Marcihoz, de a fiú kiakad, és nagyon megbántja a lányt. Rita iszonyatosan kikészül, elege lesz mindenből, és el akarja hagyni Budapestet. Úgy dönt, hogy akár egyedül is elmegy a Kanári-szigetekre. Döntését csak akkor változtatja meg, amikor az utolsó pillanatban Marci eléje áll, és időt kér arra, hogy döntést hozzon kettejükkel kapcsolatban.

Lali kétségbe van esve: Minden terve kudarcot vallott, amellyel Berényi Andráshoz közel akart kerülni. Ám egy vicces internetes videót látva, melyen egy meztelen férfi lóg be egy focipályára, nagy ötlete támad: Berényi Andrásnak kell őt keresnie, és nem fordítva! Barbi segítségével üzenetet ír ki a mellkasára és a hátára: Berényi András, hívj fel! Gábor követi a barátját a Váci utcához, ahol Lali levetkőzik, üvöltözve körberohangál, és mindent megtesz, hogy magára vonja a figyelmet. Röviddel később belefut a Fókusz csapatába, akik forgatnak róla egy híranyagot. Azonban a következő pillanatban megjelenik a rendőrség, és elviszik Lalit. Megússza egy pénzbírsággal, azonban attól kezdve, hogy este bemutatják a róla készült felvételt, egyfolytában csörög a mobilja. A gond csak az, hogy nem Berényi András van a vonal másik végén...

Kristóf folyamatosan dolgozik, és látja, hogy az új táncosuk, Noémi felvállaltan Ádámmal kavar, de ez nem akadályozza meg a lányt abban, hogy nyílt szexuális ajánlatot tegyen neki is. Kristóf ellenáll, de a következő alkalommal, amikor együtt dolgoznak, Noémi tovább játssza kettős játékát: amikor egyedül vannak, megpróbálja elcsábítani Kristófot, amikor pedig Ádám is ott van, akkor elutasító Kristóffal. Kristófnak ebből elege lesz, és sértő megjegyzést tesz Noémira, azonban este, amikor a lány az öltözőjébe hívja, Kristóf nem tud uralkodni magán – Noémi után megy a hátsó szobába, és letépi róla a ruhát. Ekkor azonban váratlanul feltűnik Ádám, és Noémi úgy húzza ki magát a csávából, hogy azt állítja, Kristóf szexuálisan zaklatta. Ádám a lánynak hisz, és kirúgja Kristófot!

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)